Over Koromiro

Koromiro - een huis voor persoonlijke ontwikkeling

 

 

Ilse Van Roosbroeck

 

Over Ilse Van Roosboeck

 

Ontstaan van de naam en kerngedachtegoed 

De naam, Koromiro, omvat een samenstelling van twee woorden, die bewust werden gekozen vanuit het Esperanto door het onderliggend eenheidsgedachtegoed. 'Koro' staat voor 'Hart' en 'Miro' verwijst naar 'Spiegel'.

Met Koromiro heb ik de bedoeling om je een spiegel aan te reiken van wat er in de kern van je hart leeft. Ik nodig je daarbij uit om je persoonlijke mogelijkheden te exploreren en je authentieke kwaliteiten te (h)erkennen zodat je op een comfortabele manier kan thuiskomen bij jezelf. Een heldere verbinding met jezelf, maakt het immers ook mogelijk om je te verbinden met anderen. 

Mensen die zich goed voelen in hun vel nemen bewust, respecvol en gepassioneerd hun plaats in binnen het systeem van een familie, onderneming  en samenleving, waarbij ze kunnen genieten van de grote en kleine dagelijkse dingen in het leven. Zodoende kunnen we onszelf en elkaar inspireren en stimuleren in het Ontwikkelen van meer Draag- en Veerkracht, waardoor de kwaliteitsbeleving en dynamiek van ons/het leven stijgt. 

Doel

Met Koromiro wil ik mensen in contact met zichzelf, hun omgeving en de natuur bewust maken van hun mogelijkheden en hen stimuleren om daarin ten volle open te bloeien. 

Door ons steeds meer bewust te worden van onze attitudes, communicatie, waarden en normen leren we steeds efficiënter om te gaan met verscheidene levensaspecten. Zo kan je Vorm, Richting en Zin aan je Leven Geven en de Relaties met je Omgeving Optimaliseren

Filosofie

Jouw Authentieke Schoonheid en de Wonderlijke Flow van het Leven ontvouwt zich uit de Eenvoud van Zijn. Daar waar dromen durven gedroomd worden, ontstaat Zelfontwikkeling en daar waar je dromen werkelijkheid worden, begint Zelfverwezenlijking.

Bless your Heart, Body and Soul. It is your Home. And Home is where your Story begins. - 'Blessings' 2003 -  Ilse Van Roosbroeck

Werkwijze

Met het oog op een respectvolle en ongestoorde aandacht voor iedere bezoeker werkt Koromiro enkel op afspraak.

Elke werkvorm wordt voorafgegaan door een Intakegesprek. Hierdoor kunnen we samen een persoonlijk aansluitende structuur uitzetten in functie van je beoogde doelstellingen. In overleg bepalen we eveneens het tijdskader en de frequentie van onze ontmoetingen.

Honoraria aan particulieren worden inclusief btw vermeld, facturaties aan organisaties zijn exclusief 21% btw.

De specifieke werkwijze binnen Koromiro vertrekt vanuit een warm hart voor mensen en respect voor jouw persoonlijke competenties. Gedreven door een geloof in de 'Kracht van Liefde, Bezieling en Verbinding' moedig ik je graag aan in het optimaal ontwikkelen en verwezenlijken van jezelf doorheen een reis van impressie naar expressie.   

Binnen dit holistisch ontwikkelingsconcept richt 'Koromiro Fabelo' zich op de leefwereld van kinderen en 'Koromiro Explorado' maakt zowel voor individuen, gezinnen als teams grensverleggende en contactbevorderende projecten mogelijk.

Ontdek via deze link verder waarvoor je hier als Persoon, Familie en Onderneming terecht kan.

 

Go to top